Poštovani ljubitelji,

Na putu do uspjeha usmjeravala nas je Vaša želja za posebnim ukusima, čija iskušenja predstavljaju naš izazov u stvaranju kvaliteta kao garancije Vašeg zadovoljstva, a čija afirmacija istovremeno predstavlja garanciju našeg uspjeha.

Vođeni Vašim interesima i željama obezbjeđujemo fleksibilan način poslovanja, koji ne zaboravlja kritike i ne precjenjuje pohvale.

Fabrika kolača „Gusto e Sapore Montenegro“ se nalazi u Podgorici u naselju Milješ, i ispisuje dugu tradiciju uspješnog poslovanja u proizvodnji kolača koja predstavlja sinonim dobrog ukusa i brine o potrošačima prateći svjetske trendove.

Širok asortiman naših usluga pronalazi put do različitih ukusa prilagođenih Vašim posebnim zahtjevima i željama. Zadovoljan i vjeran potrošač sigurana je satisfakcija našeg poslovanja.

Neposrednim kontaktom i u cilju što boljeg informisanja fabrika kolača „Gusto e Sapore Montenegro“ obezbjeđuje svojim kupcima dodatno informisanje na broj telefona +382 68 887 117 o prodavnicama, cijenama, aktuelnim sniženjima, radnom vremenu, povoljnostima plaćanja i ostalim raspoloživim informacijama.

Takođe kod nas možete naručiti torte za sve specijalne prilike na broj telefona +382 68 887 120.

Fabrika kolača „Gusto e Sapore Montenegro“ je jedan od lidera u proizvodnji kolača i torti na tržištu Crne Gore.

Usvajajući međunarodne standarde preuzela je primat u proizvodnji kolača i torti.

Danas, pored proizvodnje kolača i torti, Fabrika „Gusto e Sapore Montenegro“ proizvodi domaće kore za pitu i baklavu pod brendom „Domaćica“.

Etabiliranim načinom poslovanja vodimo brigu i o Vama koji se pridržavate zdrave hrane da uživate u degustaciji integralnih kolača koji u sebi sadrže 100% prirodne hranljive supstance, sa visokim procentom energetske vrednosti kao stimulans za bolji početak dana. 

Uvijek sa Vama, Vaš Gusto!